mandag 15. januar 2007

IKKE LANGE DAGER ALLIKEVEL....

Jeg trodde det skulle bli laaaange dager nå som jeg skal sitte her med foten på hvil, men du så feil man kan ta. Selvsagt kommer det an på hvor mye en selv gjør ut av en dag, men når vi bare gjennomfører det vi har planlagt, blir det saktens ok dager allikevel.
På lørdag hadde vi besøk av Tor Inge og Magne m/familier. Vi hadde det riktig koselig, og selvfølgelig fikk vi prøvd oss i etpar spill. Anja sørget som vanlig for den biten. Og at hun vant Penzum var vel ikke overraskende. Sven var forresten også suveren i sin klasse. Guttene fant "som vanlig" til rette på loftet i vårt eget Legoland.
Det var ikke vanskelig å treffe i matveien heller, ungene spredte superlativene så det var rent rørende ;-)

Paul og jeg fikk fikk DET spillet til jul: TICKET TO RIDE. I går brukte vi hele kvelden og langt etter leggetid på dette kjempekjekke spillet.
Jeg er helt hekta, og er glad så lenge jeg får Paul med meg:-)

I dag har vi vært en snartur i byen. Jeg skulle bare ta en blodprøve, og det skulle være fort gjort. jommen sa jeg smør! enden på visa ble at jeg ble sittende i kø i over én time, mens Paul freste rundt og fikk gjort det andre vi skulle gjøre. det var greit nok det, men at det skal være slike tilstander på sykehuset kan jeg ikke forstå.

Uansett, vi kom oss hjem igjen, og nå er det bare Slapp off ei stund. Jeg flykter inn i "To skjebner" av Elizabeth Musser ;-)