søndag 15. juni 2008

GAVESTRIKK

Jeg har den siste tida kost meg masse meg med småstrikk. Det er så greit med sånt som blir ferdig i en fart. Og så fikk jeg det sånn for meg at dett skulle bli gaver. Jeg har ei kjempegod venninne som fyller år nå like om hjørnet, så nå blir hun snart litt varmere på beina, og gryteklutene blir også hennes. Det er koselig å ha slike småting å kunne gi bort.


Disse sokkene i gammelrosa (årets par nr 2)har jeg fått mye skryt for mens jeg har holdt på. Det er mønster jeg har funnet på Drops. De har masse kjekke mønster som kan lastes ned gratis. Jeg har strikket i Sisu, da det er garn jeg liker godt, og er lett å få tak i her jeg bor. Har ikke kastet meg på netthandel når det gjelder garn enda. Sokker har jeg strikket mye av, men jeg lærte ny hælfelling, og syntes også det ble veldig fin tåfelling i dette mønsteret, for ikke å snakke om selve mønsteret i sokken.

Grytekluter og oppvaskklut er av godt gammelt merke, strikket i Paris, Garnstudio. Håper fargene passer, de er iallefall sommerlige.
Brune sokker til meg selv(årets sokkepar nr 1), strikket i Schachenmayr nomotta Alpaka. Disse er virkelig gode og varme. Har tenkt å bruke dem i fjellstøvlene, etter råd fra Pinneguri (27.08.07) som har prøvd og sier at alpakkaen tover seg mens vi går, og er beste hun har prøvd. Så da prøver jeg også, selv om Ulvang også kan lage gode sokker, men mine har da litt mer sjel, ikke sant.......