lørdag 2. august 2008

Babysett og Albania-prosjektet

Nå har jeg fått lurt meg til et pc-lån. Min har sagt takk for seg, ikke morsomt i det hele tatt, men sånn er det nå en gang. Her har jeg iallefall klart å legge inn bilde av det første av to bestilte babysett. Det er strikket i Baby Ull fra Gjestal, et ok garn, og jeg håper det holder seg i bruk og vask. Jeg har ingen erfaring med dette garnet, men det var ok å strikke med.
Det er den vordende mamma som har plukket ut settet, og jeg håper hun blir fornøyd med arbeidet. Det var litt jobb med jakken, mønsteret på den er noe jeg aldri før har vært borti. Det kjekke med sånt er at jeg nå har lært noe nytt!

Jeg synes selv det ble et koselig sett. Forandret litt på buksen, den hadde en stor blondesak nederst, og vi syntest det passet best til jente. Dette settet er til en gutt. Mens jeg hold på tenkte jeg mye på den grønne kanten, syntes ikke det så noe fint ut, "finest i helt hvitt" var min tanke. Men da jeg begynte å hekle den på så jeg at den faktisk gjorde seg, det ble riktig fint, jeg måtte bare innrønne det for meg selv, og også for dere. Bestilleren hadde rett! Jeg driver å tellr sokkeparene, dette lille paret er årets 4.

Innimellom andre ting har jeg fått til sokker som skal til Albania. Som sagt tidligere går det en sending sist i september. Alle som liker å strikke sokker må bare henge i, varme sokker trenges til vinteren. Helt ordinære, varme sokker er tingen!

Jeg formidler gjerne videre.

Årets 5.

Årets 6.
Og kanskje blir det flere....