onsdag 10. september 2008

VARIERTE OPPGAVER OG TILBUD


Denne uka fikk jeg tilbud om å være med på Livredningskurs i jobbsammenheng, jeg er jo med på svømmeopplæringen, og da er det veldig greit å ha. Og jeg tenkte at det aldri kan være bortkasta. "Jeg må få det med meg."
Bortkasta og bortkasta, vi er jo heldige hvis vi slipper å bruke slik kunnskap, og vi er heldige om noen kan det den gangen det trengs. Så i dag har jeg altså vært i vannet. Litt tungt er det jo å jobbe vannet i på den måten, men ikke verre enn at det går.

Og så fikk vi også en gjennomgang av hjerte-lungeredning (HLR), som er en naturlig følge av det å redde noen fra drukning. Da var det selvfølgelig Anne vi øvde oss på. Det er ikke så lenge siden jeg var med på HLR men det er veldig greit med en gjennomgang både titt og ofte. Vi blir bare ennå sikrere når vi repeterer. Jeg er vel ikke alene om det??
Har du muligheten til å få være med på slike kurs? Ikke nøl, det kan fort bli nødvendig med en livredder!Foto er hentet fra nettet:Vikhamar speidergruppe på livredderkurs! Jonas haler Marius i land.
Fotograf: Grete Duna