søndag 7. desember 2008

OM MEG SELV

Jeg har fått et par utfordringer i det siste, og begge går ut på å fortelle om meg selv. De er ikke helt like, men allikevel SÅ like at jeg velger å slå dem sammen. Utfordringene kommer fra Tante god idé og Maret.

Altså 7 punkter med ting om meg selv:

1. Jeg har jobbet på butikk, vasket kontorer og sykehjem og vært tannlegesekretær. Jeg har vært poststyrer, teamleder innen omdelig og skranke i posten og vært postbud. Nå er jeg assistent i barneskolen. Alt har noe ved seg som gjør jobben trivelig. Det ikke alltid hvordan man har det, men hvordan man tar det....

2. Filmer jeg kan se omigjen: Jeg er ikke noe film-menneske, men etpar vet jeg jeg likte godt: "A town like Alice" og "Broene i Madison County". Disse ser jeg gjerne igen og igjen...

3. Steder jeg bodd. Jeg er i grunnen ganske bofast, hadde egnet meg dårlig som nomade, men litt har jeg flyttet på meg: Født på Hinna i Stavanger, flyttet da jeg var 2 år til Tasta i Stavanger. Reiste til Kviteseid i Telemark for å gå på gymnaset i 3 år, hjem igjen og bodde der til jeg giftet meg ganske ung. Da flyttet jeg til Talgje, og her bor jeg ennå, nesten 27 år etterpå.

4. Tv-show jeg liker: Jeg liker best AV- knappen.

5. Steder jeg har vært på ferie: Min barndoms Ferieparadis er og blir Rossehaug i Sveio. Andre fine steder er Marvik i Suldal kommune, Alanya i Tyrkia, Miyajiyma i Japan, Gauvik ved Lyngdal, og Riga i Latvia. ++++, ja jeg liker å feriere!6. Hobbyer: Strikking, lesing, kryssord, sudoku....(er ikke spesielt musikalsk, men finner STOR glede i sang)

7. Jeg er datter, kone, mor, søster, tante, venninne og mye mer. Ja som dere forstår er jeg ikke alene i verden, jeg har mange fine mennesker i min familie. Jeg er heldig!
I denne flokken finnes mine tre barn. De andre er mine tantebarn. Og de er bare noen få av de jeg er så heldig å få ha i min familie.

Denne utfordringen har jeg lyst å gi videre til


Jeg håper dere tar utfordringen alle tre.