søndag 15. mars 2009

Mandagstema - FRITID


MANDAGSTEMAET er FRITID. Der er i grunnen ikke så vanskelig å komme på hva jeg bruker fritida mi til, de fleste som kjenner vet det. Men om alle vet at strikking og blogging går hånd-i-hånd slik som det faktisk gjør, det vet jeg ikke. Det er så masse kjekke impulser å få fra alle andre som "strikker - og - blogger "at dette kan jeg ike unnvære;))) Dette er resultatet av å være med på en sokkealong.

Pinneguri har fristet med flotte latviske votter. Det ville jeg også lage.


Men for all del, noe har jeg da evnet å lage av egen maskin, riktignok etter mønster:)))Når jeg ikke koser meg med strikketøy, kan det hende jeg er ute på tur. Kan hende er det en fjelltur, eller kanskje jeg bare rusler i nærområde her jeg bor. Det er uansett stor sjanse for at jeg har med min Canon 400D. Jeg ser som regel etter detaljer som kan fange oppmerksomheten, kanskje det kan bli noe vakkert gjennom kameralinsa?


Unge frøken Rakel er klar for våren

Silje kommer like etter...Gamle Herr Grene har den Gule Mosejakken på.

De andre Grene's misunner ham den:


Bustenskjold og sønn, de har slått deg ned for godt, liker seg her.Det hender vi er på steder der utsikten er fenomenal, da er det sjelden min Canon 400D blir tatt opp til øyet. Jeg får liksom ikke med meg det fenomenale, men mosedottene, de er en del av min fritid, mitt liv. Er det ikke rart at vi skal være så forskjellige?


Du kan du lese mer om Mandagstema her.
Kanskje du også vil være med?
nå er jeg FERDIG!!!!!!!!!!!!!

FERDIG, FINITO, FINSHED, DONE......
Tunikaen min ble omsider ferdig, det er som et eventyr, og jeg er fornøyd, se bare her......
At last my Tunic was finished, it's like a faerytale. I'm happy and satisfied. Just look.....
Garn/Yarn: Lerke
Pinner/Needles: 3 og/and 3,5
Mønster/ pattern: dalegarn nr 195, design 19513

SØNDAGSKOLEN PÅ NETT

Søndagskoleforbundet har laget en nettside med bibelfortellinger, sanger og spill der alle kan gå inn uten brukennavn og passord. Ta med deg barna dine inn her og kos dere, gjør denne siden til en av de faste sidene dere besøker. Her er det mye kjekt stoff, og det er det beste vi kan gi barna;))