tirsdag 30. desember 2008

UNDERVERKER

Her en morgen var det slik ute at jeg bare hadde en ting å gjøre, finne fotoapparatet, og ta noen raske bilder. Raske, for dette varte ikke lenge. Morgenkaffen fikk vente. Bildet ovenfra er det vi ser fra terrassen, og vi kan ikke klage på utsikten.
Det går kanskje ikke an å se det, men denne morgenen var det så stille på fjorden at det lå isflak og fløt. Dere nordpå synes sikkert ikke at det er noe å skrive om, men her er det sjelden at sjøen fryser.


Ikke var det nødvendig å gå langt for å finne iskrystallene heller, de glitret i hagen. Gras-stråene stod der så vakre i rimfrosten, og det gledet mitt hjerte stort!


For ikke å snakke om staudene som var så vakkert kledd i vinterkåpa. Det handler om at vi må se det store i det små. Naturen hylles i vakker kledning til alle årstider, det handler bare om å være våken for de vakre overraskelsene.

Desember sokkene


Det var deilig med noen fredelige dager i romjula, så kunne jeg få gjort ferdig desembersokkene. Jeg startet på dem tidlig i måneden og hadde dem som "innimellom-arbeid", men det fungerte dårlig. Mønsteret var for vanskelig til det. Men da jeg satte meg ned FOR Å STRIKKE SOKKER nå i romjula var alt helt annerledes. Lett å komme inn i, og kjekt mønster.

Mønsteret heter Muscari, og er å finne HER.

Jeg har brukt Sandnes strømpegarn superwash. Et for meg nytt tynt garn som jeg likte godt. Det eneste jeg ikke liker er det svært begrensede fargeutvalget.

Jeg har strikket på pinne nr 2,25.Som vanlig har jeg strikket "short row heel", den synes jeg blir veldig fin, og jeg slipper fellinger under foten. Det inbiller jeg meg blir svake punkter.

Tåfellinga var også litt spesiell.
Det skulle maskes sammen en hel del masker til slutt, så det ble en ganske "flat" tå.
Men pent ble det.


Ett nytt par i kassen med salgsvarer, mitt par nummer 22 i år.