søndag 17. august 2008

DET ER UTROLIG KJEKT Å SATT PRIS PÅ

Jeg har de siste dagene mottatt to flotte awarder, fra Marie , Berit T og Lille Meg og jeg synes det er utrolig morsomt at noen setter pris på bloggen min i den grad at de ønsker å verdsette meg på denne måten. Tusen hjertelig takk, begge to!

Gjentatte besøk hos hverandre gjør at vi kjenner hverandre litt etter hvert. Jeg har ikke blogget så veldig lenge, men føler allikevel at det er noen der ute jeg begynner å bli kjent med og det er kommet til et slags vennskap, noen av dere er nok mer nære enn andre, men jeg er glad for det vi har sammen, og ønsker å forsterke båndene.

Fra Marie og Berit T fikk jeg denne som går nettopp på dette med vennskap, og jeg vil gi den videre til dere som er de mest trofaste her inne hos meg, og som jeg oftest besøker.


Jeg betrakter dere som mine venner i Blogglandia:
Anna Lisa
Fjordheim
Lille Meg
Jeannette Mariae
Nyperosa
Nunne
Torunn

Og så fikk jeg dette kunststykke av en award fra Lille Meg.


Reglene for awarden er som følger:
1. You can give it to one or one hundread or any number in between,-it's up to you. Make sure you link to their site in your post.

2. Link back to this blogsite; Women, Art, Life, Weaving it all together so she can visit all these wonderful women.

Purpose of the award: To send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

Denne prisen velger jeg å sende til:

BeritT Nunne Marie