torsdag 8. februar 2007

Vinkelsliper anbefales helst UTE

Når vi først har bestemt oss for å gjøre noe med bad i kjelleren, er det kjekt når det skjer noe. I går kveld rusla Paul ned og begynte med noe som bråkte noe vanvittig (vinkelsliper). Ja, ja, jeg var rimelig tilfreds, vi kommer oss videre med prosjektet. Etter ei stund kikka jeg opp, og jeg satt i stua med dørene igjen, og ser at jeg sitter i ei tjukk skodde. Det var helt ufattelig, men dette fine støvet som han drev og produserte i kjelleren, la seg som et fint dekke i HELE huset! "Ekle saker", det sier nå jeg, men nå er han ferdig, og jeg har vaska golver og tørka støv i dag. Så nå er det bra.
All denne rengjøringa gjorde jo at jeg måtte bruke beina mer enn jeg har gjort den siste tida, og det var kanskje godt. Det kan kjennes ut for at det er god bedring i helen nå de siste dagene, og det tar jeg imot med takk.
I morgen skal jeg på jobb og se om sjefen og jeg kan finne arbeids-alternativer til meg. Det hadde vært ok. Merker at det begynner å bli en vane å gå hjemme og ikke gjøre noe. Har liksom ikke så lyst å begynne på jobb igjen. Litt skremmende. Får komme meg i sving så fort som råd :-)