fredag 2. februar 2007

I dag starter tomatsesongen

I dag, eller i ettermiddag og kveld er det vel riktigere å si, får Paul de første tomatplantene. Det er alltid både spennende og kjekt. Plantene vurderes mens des settes utover, hvordan ser de ut i år? Og etter hva jeg har hørt er det fine planter vi får. Det er Bjørn Egil Gard som har laget dem for oss i år, det er forresten første gang han gjør det. Vi får mesteparten av plantene i morgen, og da har 'an far fått litt arbeidshjelp. Kristian Kavli, Henrik Hagetrø Gard og Sara Gaski stiller opp, de er arbeidsvillige og greie.
Ellers komer iallefall Morten hjem, det er lenge siden sist, men vil vel ikke være med i drivhuset. Han har hatt det så travelt og har ikke vært hjemme på ei stund. Så får vi se om Ola kommer også, det er jo kjekt når de besøker oss gamle :-)
"Endelig helg!" Det blir liksom ikke den rette schwungen over det når Paul må trø til for fullt i drivhuset, og jeg sitter her og har fri hele uka. Har funnet ut at arbeid er en velsignelse, da kan en glede seg over helga, ha matlysten i orden, og da får en sove på natta. Her hos meg går det litt i baddel med det meste, men, men. Fatt mot :-)