søndag 20. juli 2008

Underveis------er nå blitt FERDIG!!!!!!Ja, så ble jeg endelig ferdig. Det ble en del fram og tilbake til Garnkilden for å kjøpe mer garn, jeg brukt tre nøster mer enn det mønster tilsa, noe som irriterte meg grundig. Men nå er jeg altså ferdig, og så langt ser det ikke verst ut synes jeg.
Den er behagelig på også, ikke varm selv om den er strikket med dobbel tråd. Akkurat det tror jeg ikke jeg ønsker å gjøre til en vane, det kan være litt vanskelig å få med seg begge trådene hele tida, og vil selvsagt vise hvis en ikke får rettet det opp.
Den er strikket i CottonViscose fra Garnstudio og mønsteret er hentet fra Drops Design.
Jeg synes det er veldig greit med disse mønstrene fra Drops design som jeg bare kan hente ned fra nettet på denne måten, og kan få lov å sitte stille og fredelig hjemme og plukke ut det jeg har lyst å lage. Ingen kjøpetvang med hensyn til mønster/garn.
Kjempegreit, jeg velger ofte helt andre garn jeg, da :o)

Og nå er jeg selvfølgelig i gang med nytt prosjekt. Har fått en bestilling i fanget, babyklær. Det tok meg et halvt døgn det, så hadde jeg handla garnet til begge settene, ett hvitt og ett blått. Nå er det bare tida og veien, men det er jo det kjekkeste jeg vet, så jeg koser meg glugg ihjel. Oppdatering kommer.