søndag 20. juli 2008

Underveis------er nå blitt FERDIG!!!!!!Ja, så ble jeg endelig ferdig. Det ble en del fram og tilbake til Garnkilden for å kjøpe mer garn, jeg brukt tre nøster mer enn det mønster tilsa, noe som irriterte meg grundig. Men nå er jeg altså ferdig, og så langt ser det ikke verst ut synes jeg.
Den er behagelig på også, ikke varm selv om den er strikket med dobbel tråd. Akkurat det tror jeg ikke jeg ønsker å gjøre til en vane, det kan være litt vanskelig å få med seg begge trådene hele tida, og vil selvsagt vise hvis en ikke får rettet det opp.
Den er strikket i CottonViscose fra Garnstudio og mønsteret er hentet fra Drops Design.
Jeg synes det er veldig greit med disse mønstrene fra Drops design som jeg bare kan hente ned fra nettet på denne måten, og kan få lov å sitte stille og fredelig hjemme og plukke ut det jeg har lyst å lage. Ingen kjøpetvang med hensyn til mønster/garn.
Kjempegreit, jeg velger ofte helt andre garn jeg, da :o)

Og nå er jeg selvfølgelig i gang med nytt prosjekt. Har fått en bestilling i fanget, babyklær. Det tok meg et halvt døgn det, så hadde jeg handla garnet til begge settene, ett hvitt og ett blått. Nå er det bare tida og veien, men det er jo det kjekkeste jeg vet, så jeg koser meg glugg ihjel. Oppdatering kommer.

9 kommentarer:

Min verden sa...

Gratulerer så mye med miss markblomst 2008. Det er et nydelig bilde av kusymre som vi dessverre ikke har i de traktene jeg bor nå. Hanne

Fjordheim sa...

Så fin den toppen ble. Du er flink.
Ja det er flott i gammle Stavanger. Håper vi rekker en tur innom der også i løpet av ferien vår.
Har så mange plasser vi har lyst til å besøke så vi må nok prioritere nøye.
Ha en riktig flott dag :)

Nunne sa...

Du ser så koselig ut der du står i nytoppen din! Så fin den ble! Sikkert deilig med et plagg i bomullsgarn.
Syns jeg ser dge når du får garn og mønster til babaytøyet. Akkurat som meg sjøl, i fyr og flamme for å få starta på noe nytt! Og så moro med strikkepinner.
Hadde en artig opplevelse på ferja i helga. Satt med siste radene på vaskekluten i Milk Fiber, da vi kom ombord, og fikk avslutta den før ferje la til kaia en time etter. Da vi kom ned på bildekket kom det ei dame og ville vite om ho kunne få se, ho hadde sittet og sett at jeg strikka. Så hadde jeg tilfeldig? et nøste Milk Fiber,sjatert i lilla og turkis og blått, som jeg menste å strikke kopptue av... Så jeg holdt først et foredrag om mønsteret, gav henne en leksjon om garnet som var så spesiellt laga av melk, og gav henne like godt nøstet og vskekluten, så fikk ho prøve seg. Regna med da fant ho ut mønsteret sjøl...
ARTIG når folk er interessert i det man holder på med, syns jeg. Den som var mest glad, var nok jeg. I kveld har jeg avslutta en ny vaskeklut som erstatning :)

God kveld til deg, Liv.

Lille meg sa...

Flott topp du har laget!
Du er en veldig flittig håndarbeidsdame....
Håper været er slik at du kan bruke nytoppen...

Torunn sa...

Kjempeflott topp,- den kledde du!! Så koseleg med bestilling på babytøy,- det vert nok kos! Gler meg til å sjå det ferdige resultatet! Ønskjer deg ein fortsatt fin sommar.

Torunn sa...

Hei Liv,
Takk for koseleg helsing i bloggen min! Det ensfarga Opal garnet har eg fått i hemmeleg ven gåve, men det fleirfarga garnet veit eg at dei har på ein butikk her i Nordhordland. Viss du sei kva farge du ønskjer, kan eg gjerne kjøpe til deg og sende. ;)
Berre send meg ein mail på: torunnk@gmail.com

Marie sa...

Så fin du er i ny topp! Lekker farge og fint mønster!

Bildene frå gamle Stavanger er fantastiske!

Framleis god sommar! Kos deg i finveret :)

Fjordheim sa...

Hei. Må bare fortelle at vi er på Jæren nå. Og for ei uke siden var vi på Finnøy. En koselig tur. Tok mange bilder. anket også på døra til han som eiger huset der vi hadde feriested for barnehjemmet. Og fikk en koselig prat med han.
Vi, eller det vil si. Min mann og guttene fisket litt. Fikk etpar makrell og litt sei. Så det ble en god makrell middag dagen etter.
Lørdagen var vi i Savanger og gikk blandt annet i det gatene du hadde bilder av i forrige innlegg.
Det er jo veldig koseligt der. Men jeg lurer litt på hva folk som bur der syns om så mye folk som går å kikker der hele tiden. Ikke mye privatliv. Men de var vel klar over det da de valgte å bo der. Jeg liker nok best å ikke ha folk rundt meg hele tiden. Nydelig blomsterprakt mange steder. Men også noen hager og hus som ikke ble så godt vedlikeholdt.
Vi var og en tur på Utstein kloster på lørdagen. Der har jeg faktisk aldri vært før.Så det var nok på tide.
Det var flott der ute, nydelig hage med store trær. Vi hadde en riktig så flott dag med mange opplevelser.
Ha en flott dag i dag du også :)

Anonym sa...

Hej Liv... Så er jeg opdateret på dine indlæg efter min ferie. Hvilken fin bluse du har strikket. Farven klæder dig rigtigt godt.

Sommerhilsner herfra Søsum ;-)