søndag 29. mars 2009

UGLESOKKENE ER FERDIGE +++Endelig er Uglesokkene ferdige. Jeg synes ikke de var helt lette å få til, og forenklet så mye jeg kunne UTEN å fjerne uglene, de er fortsatt med;) Jeg syntes det ble vanskelig med de flettene som svingte seg "i alle retninger", og begynte med en helt enkel flette i sidefeltet. Det ble i meste laget for meg det også, og etter første ugla ble det glattstrikk i sidefeltet. Jeg er fornøyd med sokkene slik de framstår her på Marthas litt for små føtter, men vi skal nok finne noen som passer;)
Disse ble mitt 8. sokkepar i år.
Mønster: Owl knee socks for de som har lyst å prøve seg;))
Garn: Pt5 Sport
Pinner: 2,5Her sitter det tre kjekke ugler oppå hverandre oppå vrista.

Bak på leggen lagde jeg dette skråmønsteret....

Luer derimot, er en artig trøst når sokkene blir for vanskelige.
Denne er strikket fritt etter en jeg har sett på skolen. Jeg har strikket den i Gjestal Bris (ull/soya), deilig å strikke med. Jeg brukte pinne nr 6. Jeg regner med det blir en basargevinst. Basaren er på torsdag;)) Gleder meg!Nok en egenkomponert lue. Her har jeg brukt rester av Smart, 100% ull.

Jeg fikk lyst å strikke et mønster som kunne symbolisere vennskap over hele verden. Denne lua går nok til trengende i Albania.
Jeg har kalt mønsteret

"Holding Hands"


SOL GIR GLEDE 3


I en av de kjente sangene våre med nasjonalt innhold synger vi slik:


....og når vårsol i bakkane blenkte,

fekk han hug til si heimlege strand.


Og det er helt sant for min del, jeg kan lengte til Sydens sol og varme hele vinteren, men når vårsola kommer, er det her jeg hører til.

Se bare her, markblomstene kommer, folk pynter med sommerblomster i bed og potter, frukttrærne blomstrer.

Og sist men ikke minst, lamma kommer, og kjea likeså. Disse små dyrebabyene er så deilige å se på når de løper rundt og leker og slåss for å få den styrken de trenger som voksne. Men for oss ser alt bare herlig ut!


Det er vårsol og glede nå, dere!

Fotomorro er det utlyst konkurranse, denne gangen er temaet "Sol gir glede". Konkurransen varer til 4. april.

Mandagstema - OVENFRA -


OVENFRA, det som kommer ovenfra eller som JEG ser det ovenfra?

Ja se det ble et tolkingsspørsmål. Jeg vagte å SE saken OVENFRA, og denne lupinen ble min utvalgte. Den ser nesten ut som en georgine synes jeg, men det er bare OVENFRA.....

Skal vi se hva "De Andre" har funnet på under tema Ovenfra her.?