søndag 29. mars 2009

UGLESOKKENE ER FERDIGE +++Endelig er Uglesokkene ferdige. Jeg synes ikke de var helt lette å få til, og forenklet så mye jeg kunne UTEN å fjerne uglene, de er fortsatt med;) Jeg syntes det ble vanskelig med de flettene som svingte seg "i alle retninger", og begynte med en helt enkel flette i sidefeltet. Det ble i meste laget for meg det også, og etter første ugla ble det glattstrikk i sidefeltet. Jeg er fornøyd med sokkene slik de framstår her på Marthas litt for små føtter, men vi skal nok finne noen som passer;)
Disse ble mitt 8. sokkepar i år.
Mønster: Owl knee socks for de som har lyst å prøve seg;))
Garn: Pt5 Sport
Pinner: 2,5Her sitter det tre kjekke ugler oppå hverandre oppå vrista.

Bak på leggen lagde jeg dette skråmønsteret....

Luer derimot, er en artig trøst når sokkene blir for vanskelige.
Denne er strikket fritt etter en jeg har sett på skolen. Jeg har strikket den i Gjestal Bris (ull/soya), deilig å strikke med. Jeg brukte pinne nr 6. Jeg regner med det blir en basargevinst. Basaren er på torsdag;)) Gleder meg!Nok en egenkomponert lue. Her har jeg brukt rester av Smart, 100% ull.

Jeg fikk lyst å strikke et mønster som kunne symbolisere vennskap over hele verden. Denne lua går nok til trengende i Albania.
Jeg har kalt mønsteret

"Holding Hands"


3 kommentarer:

Magaki sa...

Både uglesokker og luer er kjempefine :)

Lille meg sa...

Du er virkelig flink, altså! De uglesokkene var flotte, og luene også! Det er beundringsverdig!

Ha ei flott uke!:)

Mia sa...

Flotte sokker og luer. Du så flink du er! Jeg er ikke flink til å strikke. Og strikker jeg er det av egen fantasi og ikke oppskrift(skjønner ike oppskrifter) og de blir ikke så avanserte som dine ;) ar en hobbyblogg hvor jeg legger ut ting jeg lager ;)