torsdag 9. oktober 2008

OKTOBERSOKKENE og NYTT PROSJEKT




(Jeg er kommet til 16 par i år)











Jeg har oktobersokkene klar. Denne måneden valgte jeg å ta snarveien om en barnestørrelse. Etter å ha målt ser det ut for at jeg ender på str 32 - 34.



I tillegg til å ha modifisert størrelsen har jeg valgt "short row heel". Jeg går snart surr i alle de forskjellige hælvariantene så denne gangen så jeg ikke nærmer på mønsteret engang, besluttet ganske enkelt å gå for den jeg liker best, Altså short row. Den blir fin, er enkel og grei, ingen opp plukking etterpå. Når selve hælfellingen er ferdig så er du ferdig, står der med riktig antall masker og kan bare fortsette å strikke. Det synes jeg er veldig greit.







Mønsteret denne gangen heter Flutter-by socks, er designet av Shannon Robalino. Jeg har som så mange ganger før brukt Sisu, Sisu Fantasy denne gangen, og det tror jeg kan være morsomt på en barnesokk.


















Så nå vil jeg gi full gass med genseren til min kjære. Jeg holder på med den genseren som vises til høyre på side 19, men vil bytte den beige farge med burgunder. Så får vi se om ikke det også kan bli fint. Garnet Lerke er iallefall godt å strikke med, og det klør ikke. Det er 52% ull og 48% bomull, og han som skal bruke genseren vil helst ha den myk og god ;o)