onsdag 25. mars 2009

Sol gir glede


De siste dagene hadde utvilsomt vært hustrige, kaldt i elva og kaldt på land. Da er det ikke lett å være ei lita and, og slett ikke en av de aller minste som helst bare vil ha varme dager.

SÅ dukket sola opp med sine kjælne varme stråler, og hele storfamilien entret trappa for å fange solvarmen. Gleden var stor, nytelsen enda større!

Fotomorro er det utlyst ny konkurranse, denne gangen er temaet "Sol gir glede".

Brune øyne, blå striper..........

Se hva vi opplevde å finne i Sommerfuglparken!

We had a great experience in The Butterflypark / Sommerfuglparken!Morpho peleidesFor oss som ville fotografere var det en travel dag, for hoveattraksjonene har en helt annen hjerterytme enn oss uten vinger. De er så lette på vingene og i bevegelse ABSOLUTT hele tiden, at vi til tider ble litt oppgitt. Men totalen var svært positiv, og vi fikk da tatt noen bilder vi kan bruke. I denne digitale tid er det bare å knipse villig vekk, vær glad for det du kan bruke, kasser resten;)
Er du i Rogaland MÅ du ta turen, for barnefamilier er dette veldig populært.
We wanted to take some photos, but it became a busy day. The mainattractions of the park are very easy on their wings, we didn't have chance to follow them. But thanks to digital cameras we could click, click,click,click, and had some useful pics.
If you ever come to Sandnes, Rogaland, Norway, visit this park, for children this is very popular.
Morpho


Morpho richardius
Disse tre er bare et blitte lite utvalg av det du kan få se.
Da vi var der så vi også verdens største sommerfugl.


denne linken finner du litt av hvert om parken, også karthenvisning/gule sider.

On this link there is a map where to find the park.