lørdag 12. april 2008

I hagen


Noen blomster, slike som kusum kommer trofast fram under terrassen vår hvert år. De trenger ikke noe som helst stell elleer pleie, de er en del av den floraen som hørere til her på Talgje, og som Gud hadde tenkt skulle være til glede for oss. Det er den også, en kjær gjest nå på vårparten.
Andre blomster vi vil ha i hagen trenger en del mer omsorg. Denne uka har Paul tatt en tørn, og røska bort en del av vinterens visne lauv og enn del ugras. Han fikk det riktig fint, og blomstene kom til sin rett.

Infeksjon

Eg hadde ein liten plan her for ei veka si om å vekka bloggen, men så kom denne infeksjonen settande. Det viste seg å vera alvorlige greier, og hadde eg ikkje hatt Paul, vett eg ikkje koss eg sko klart å komma øve denne vekå. Han har vore heilt fantastiske, den aller beste lege, støtte, konsulent du kan tenka deg. Fra å vær aldeles rørete, ja på grenså te dø e alt nesten alt heil ok nå. PC'n starte og gjør akkurat det eg vil, mangle bare blidene, men Paul vett kor de e, har bare ikkje fått lagt de tilbake på plass.Det komme, sei'an. PC-avhengige, eg? Trudde ikkje det, men det va ikkje lett å ver uten. Så alle dokke så syns det e kjekt å lesa bloggane te folk: Sjå opp for sånne innlegg så ikkje e åpne, det står bare See here , å så e det så fort gjot åtrykka, vips så har du fått spyware. Dei så lure på om det e irriterande kan ta kontakt. Eg e ikkje redde for at linjå komme te gløda akkorat.
Men nå e eg på nett, så eg får sjå om eg komme i gong............