onsdag 21. mai 2008

Krea Liv

Sist vi var på ferie oppdaget jeg at JEG HAR JO INGEN STRANDVESKE!!!

Men de som var å oppdrive i Thailand var "nydelig" pyntet med noen svære elefanter, og jeg fant ut at vi kunne klare oss med ryggsekkene våre.

Men nå sier iallefall kalenderen at det godt kan bli en stranddag her hjemme snart. Nordavinden sier VENT! Men jeg tenkte at det var best å gjøre seg klar.

Jeg liker å gjøre ting på min egen måte, det kom vel ikke som noen bombe? Så det å gå å kjøpe det jeg mangler var ikke aktuelt denne gangen. Nei, jeg trålte Stavangers gater for å finne en butikk som hadde et stoff som kunne passe, og det var jammen ikke lett, for slike butikker er det ikke mange av lenger. Til slutt kom jeg over et koselig sommerstoff, billig rest, tilogmed, så nå kunne jeg gå i gang. Fikk kjøpt "flytevestbånd" til hanker, og fôrstoff hadde jeg hjemme. Mønster hadde jeg i hodet, ikke noe problem når hodet er laga på den måten. Måtte det bare strekke til når jeg skal til å lage jakke, for jeg har en liten plan i hodet mitt.......

Voila, ble ikke denne ganske bra? Her er det plass til både badetøy, håndkle, kaffe, håndarbeid og bok. Har vel plass til gemalens badebukse også hvis han kommer på at det er varmt nok. Så nå er jeg klar, venter kun på varmen :-)

Kommentaren hjemme var at fargen var helt som forventa.

Kan ikke skjønne hva han mente med det!