torsdag 1. januar 2009

ÅRSKAVALKADE

Siden 2008 nå definitivt er til ende, har jeg samlet alle bildene av årets produksjon. Jeg ser selv at det er blitt en del. Mye er gitt bort i gaver, noe skal selges til høstens messe, og noe er blitt værende i vårt eget hus. Av disse 33 produktene sitter vi igjen med 6 plagg selv. Det er ikke ofte jeg sitter med hendene i fanget, da er jeg mest sannsynsynlig syk, eller jeg er i et lag der det ikke "passer seg" å strikke. (Og det er ikke det minste kjekt)



Jeg er iallefall svært takknemlig for at jeg har en SÅ trivelig hobby, noe jeg kan ta med meg de aller fleste steder, og som jeg kan glede mange med. Hjemmelagede gaver pleier være vellykket og det trenger ikke være store gensere. Sokker, skjerf og votter er også fine gaver, lett å lage, fint å få!



Det nye året ligger foran oss, ingen vet hva det vil bringe av gleder og sorger. La oss håpe at vi får mange fine dager, og mange gode timer med strikkepinner, heklenål og hva det skal være for å gjøre dagene hyggelige. Jeg har lagt opp til latviske votter, så nå er jeg i gang med det. Så blir det selvfølgelig månedssokker i år også, og nye prosjekter i kø........