tirsdag 30. desember 2008

UNDERVERKER

Her en morgen var det slik ute at jeg bare hadde en ting å gjøre, finne fotoapparatet, og ta noen raske bilder. Raske, for dette varte ikke lenge. Morgenkaffen fikk vente. Bildet ovenfra er det vi ser fra terrassen, og vi kan ikke klage på utsikten.
Det går kanskje ikke an å se det, men denne morgenen var det så stille på fjorden at det lå isflak og fløt. Dere nordpå synes sikkert ikke at det er noe å skrive om, men her er det sjelden at sjøen fryser.


Ikke var det nødvendig å gå langt for å finne iskrystallene heller, de glitret i hagen. Gras-stråene stod der så vakre i rimfrosten, og det gledet mitt hjerte stort!


For ikke å snakke om staudene som var så vakkert kledd i vinterkåpa. Det handler om at vi må se det store i det små. Naturen hylles i vakker kledning til alle årstider, det handler bare om å være våken for de vakre overraskelsene.

2 kommentarer:

Steinkjerringa sa...

Vi nordpå synes absolutt at dette er noe å skrive om og skryte av, og vi gleder oss med dere som har det så fint. Hos oss er det meldt full storm, det har vært 5 - 6 plussgrader i hele julen, det er ikke en eneste snøflekk, det blåser, det regner, det knirker i husveggene. Inne er det godt og varmt, men ute: HUFF! Godt nyttår!

Solveig sa...

Utrolig flotte bilder. Det der med å kunne se det store i det små er en viktig egenskap. Godt nyttår!