onsdag 31. desember 2008

GODT NYTTÅR!


Ett år er omme, jeg har hatt mye glede av blogglivet siden april, og det kan jeg takke dere for. Det har vært en glede for meg at dere har vært innom hos meg med kommentarer denne tida.
Takk skal dere ha alle sammen!
I det nye året håper og tror jeg at vi får like mye glede av bloggingen og hobbyene våre. Vi har hager, blomster, interiør, barn/barnebarn og håndarbeide, ja mye mer, og det er interessant å se hva nettopp DU sysler med. Jeg er ikke alltid så flink med kommentarer, men er innom hos mange.
Lykke til hver og en med det du driver med, livet er jammen interessant!
Og det nye året vil også være slik at jeg har ett fast sted jeg setter min lit for evigheten. Jeg vender meg fortsatt til Gud med mitt liv.

Vær stille for Gud, min sjel! Fra ham kommer mitt håp. Bare han er mitt fjell og min frelse; han er min borg, jeg skal ikke rokkes. Min frelse og min ære har sin grunn i Gud. Han er mitt faste fjell, jeg søker tilflukt hos ham. Folk, stol alltid på Gud, øs ut for ham det som fyller hjertet! Gud er vår tilflukt. Salme 62, 6 - 9

Godt nyttår kjære venner!

4 kommentarer:

Lille meg sa...

Flott innlegg, Liv! Vi bestemmer her i tiden hvor vi vil tilbringe evigheten. Det er godt å ha et sted hvor vi kan søke tilflukt. Takk for at du er så frimodig.
Godt nyttår til deg også, takk for hyggelige hilsener!

Bea sa...

Riktig godt nytt år til deg óg!!! :)

Anonym sa...

Godt nyttår! Jeg likte bloggen din og det jeg leste om deg der. Må tipse datra vår (lappesola.blogspot.com/) om den isskrapevotten. Hun lager så mye til kristne basarer. Begge barna våre bor på Vestlandet, så vi er ofte der. Vil du vite mer, kan du se på hjemmesida vår. Hilsen Toril A. (magnar aspaker.no).

Anonym sa...

Auda, du fikk epostadr. Hjemmesida: http://magnar.aspaker.no Hilsen Toril A.