søndag 7. desember 2008

OM MEG SELV

Jeg har fått et par utfordringer i det siste, og begge går ut på å fortelle om meg selv. De er ikke helt like, men allikevel SÅ like at jeg velger å slå dem sammen. Utfordringene kommer fra Tante god idé og Maret.

Altså 7 punkter med ting om meg selv:

1. Jeg har jobbet på butikk, vasket kontorer og sykehjem og vært tannlegesekretær. Jeg har vært poststyrer, teamleder innen omdelig og skranke i posten og vært postbud. Nå er jeg assistent i barneskolen. Alt har noe ved seg som gjør jobben trivelig. Det ikke alltid hvordan man har det, men hvordan man tar det....

2. Filmer jeg kan se omigjen: Jeg er ikke noe film-menneske, men etpar vet jeg jeg likte godt: "A town like Alice" og "Broene i Madison County". Disse ser jeg gjerne igen og igjen...

3. Steder jeg bodd. Jeg er i grunnen ganske bofast, hadde egnet meg dårlig som nomade, men litt har jeg flyttet på meg: Født på Hinna i Stavanger, flyttet da jeg var 2 år til Tasta i Stavanger. Reiste til Kviteseid i Telemark for å gå på gymnaset i 3 år, hjem igjen og bodde der til jeg giftet meg ganske ung. Da flyttet jeg til Talgje, og her bor jeg ennå, nesten 27 år etterpå.

4. Tv-show jeg liker: Jeg liker best AV- knappen.

5. Steder jeg har vært på ferie: Min barndoms Ferieparadis er og blir Rossehaug i Sveio. Andre fine steder er Marvik i Suldal kommune, Alanya i Tyrkia, Miyajiyma i Japan, Gauvik ved Lyngdal, og Riga i Latvia. ++++, ja jeg liker å feriere!6. Hobbyer: Strikking, lesing, kryssord, sudoku....(er ikke spesielt musikalsk, men finner STOR glede i sang)

7. Jeg er datter, kone, mor, søster, tante, venninne og mye mer. Ja som dere forstår er jeg ikke alene i verden, jeg har mange fine mennesker i min familie. Jeg er heldig!
I denne flokken finnes mine tre barn. De andre er mine tantebarn. Og de er bare noen få av de jeg er så heldig å få ha i min familie.

Denne utfordringen har jeg lyst å gi videre til


Jeg håper dere tar utfordringen alle tre.

5 kommentarer:

Lille meg sa...

Hei! Artig å lese om deg. En blir liksom mer kjent med bloggerne også gjennom dette.
Selv er jeg ikke begeistret for slike utfordringer. Noen ganger tar jeg dem, andre ganger ikke.
Ønsker deg ei god uke!:)

Nunne sa...

Så bra du er heime igjen... og at du har hatt det bra.
Måtte bare innom å si at jeg syns det var et flott skjerf.. Har kjøpt garn til et sånt, men deter alpakka... tynn silkealpakka.... tror dte blir bra.
Ha ei god uke du... koselig å lese svarene dine. Klem nordfra..

Berit sa...

Artig å lese om deg, blir litt bedre kjend da.

Har en utmerkelse til deg, fordi jeg setter pris på deg!

Skautrollet sa...

Jeg tar utfordringen. må bare tenke litt.... Hva er det å fortelle om meg da?? Kommer vel på noe. Tusen takk forresten.

hobbyentusiast sa...

Takker for utfordringen :) Og selvfølgelig tar jeg den.. :) Ha en fin uke :)