søndag 18. mai 2008

Søndagstur

Vi har vært på tur til Hodne på Rennesøy. Været viste seg ikke fra sin beste side, litt disig, men du verden så fin tur vi fikk allikevel. Noen ganger kan det være like greit at det er sånn passe med solskinn på turer, det blir ikke så varmt da.... I alle fall, vi, og det vil si min kjære, hans arbeidshjelp fra Latvia, Liene, og meg, ruslet i vei. Vi var ikke kommet langt før denne idyllen lå for våre føtter.


Stille vann, speilbilder, helt flott!


Det var imidletid ikke vår hensikt å slå oss til ved første idylliske sted. Nei, på denne turen er det opp og fram som gjelder. Liene er spesielt glad hver gang hun kan få komme seg ut og opp, se vidt og bredt. Utsikt er ikke noe man får opplev i Latvia der høyeste topp er bare litt over 300 m.o.h. Og når hun i tillegg bor i Riga, er norsk natur nesten "himmelrik". Hun kan i allefall ikke skryte nok. Hodne var for Liene helt fantastisk, og for to norske var det også en flott tur! Her hadde vi utsikt vidt og bredt i alle himmelretninger. På bildet he ser vi Liene med Austre og Vestre Åmøy nærmest, og så min elskede fødeby, Stavanger lengst bak. Takk for følge!

3 kommentarer:

Marie sa...

Hei!
Takk for kommentar :)
No har eg nettopp lagt ut nytt innlegg på bloggen, ser at me har brukt dagen til det same. Eg har også vore ute på tur i dag.

Ps, ja eg må få meg ny bunadskjorte...

God veke til deg :)

Fjordheim sa...

Ja dere hadde tydleig en fin tur. Det var jo en nydelig utsikt. Finnes det noe flottere enn sjø, øyer og holmer? Blir nok mer og mer glad i vestlandet til lenger jeg bor her øst. Men det er jo mye flott natur her også.
Ha en flott dag :)

ellen Sofie sa...

Hei,Liv. Kjekt å lese bloggen din. flott på rennesøy, vett du. gi beskjed neste gang dere skal på tur i dette området, så blir eg gjerne med. Ellen Sofie