torsdag 26. juni 2008

----HELG----

JA, da går det mot helg igjen, jeg skal imidlertid jobbe lørdag for første gang på jeg vet ikke hvor lenge, men det skal nok gå bra. Da må ligge over hos pappa fra fredag for å komme tidsnok lørdag morgen, og det kan jo være greit det og. Hyggelig å være sammen med ham alene på den måten for en gangs skyld.
Og jeg ønsker dere, god helg , sommer og sol!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Også en rigtig dejlig weekend til dig herfra Søsum ;-)

Lille meg sa...

God vakt i dag da, Liv, og lykke til!
Fint bilde av et stille vann.
God helg til deg!:)

Marie sa...

Hei, hei!
Endeleg har eg ro og tid til å kose meg med ein skikkeleg bloggrunde. Det har gått i eitt etter at eg begynte å jobbe. Sist helg feira søster mi femtiårsdag. Eg var hos henne både laurdag og søndag. Ho delte feiringa i to, først den "unge"(dei under 55 hehe) garde på laurdag, og mi mor på 85 og eit par gamle tanter til mannen hennar på søndagen. Sidan mor mi bur i same huset som meg var det eg som køyrde henne. Kjekt, men det blei lite tid heime.

No på fredag køyrde eg til Haugesund for å hente nye briller som eg hadde bestilt, då eg kom fram hadde butikken stengt. Butikken har vanlegvis oppe til sju, men no stod det lapp på døra at dei stengte kl fem på fredagane i skuleferien. Eg må seie at eg stod der litt betutta, men det var jo ingenting å gjere med. Eg gjorde litt andre ærend og køyrde heim. Dermed var det å ta turen på ny på laurdag, då var det innom ei venninne på tilbakevegen som hadde fødselsdag.

Heimen her ber preg av at eg har vore mykje på farten, men i dag treng å roe litt ned kjenner eg.

Eg stortrivst i barnehagen og håpar at dei kan trenge meg som ringevikar utover.

Gratulerer med ny jobb til deg, eg er sikker på at det blir kjekt!

Ps. Eg har verkeleg kosa meg med dei siste innlegga dine. Turen i lysefjorden har eg også tatt ein gong, då var veret omtrent som dette.

God søndag :)