lørdag 5. juli 2008

Vips, så var jeg ferdig.....

Årets 3. sokkepar.
Ja, så er juli fem dager gammel, og Julisokkene er klare. Jeg er heldig for jeg venter på to tantebarn de første to månedene. Det er alltid hyggelig, og nå har jeg jo noen å gi bort sokkene til også :O) Vi fikk velge mellom flere forskjellige mønster innen Better Than Booties. Jeg valgte RuffleRib Socks. Fant ut at garn og pinnevalget var viktig, prøvde først med Sisu og pinne 2,5, men det ble DIGRE babysokker. Disse er strikket i Dale Baby Ull på pinne 2, og er helt passe til baby. Det var en ny erfaring for meg å strikke hæl og tå på denne måten, og så likt, men jeg syns det ble fint, og det kan godt hende jeg prøver det på en voksen sokk en gang.
Så har jeg strikket meg et nett. Jeg var inne på Purl Bee. På den bloggen er det ganske mye artig å finne, deriblant dette nettet. Jeg har strikket det i Schachenmayr nomotta Vitesse. Dette viste seg å være et noe udrøyt garn, og er ikke å anbefale, jeg brukte nøyaktig tre nøster, noe i overkant av det som står i oppskrifta. Skal jeg lage flere vil jeg bruke Bomull Sport fra Gjestal. Tuva er sikkert også bra, det har jeg aldri prøvd. Men det var et kjekt nett å strikke, og det virker greit i bruk. Ble nettopp ferdig, så det er ikke ordentlig testa enda.

Mønstert kan du finne her Elisa's Nest Tote.

10 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så fine sokker, koselig å gi bort det når den tid kommer. Får besøk av min søster med familie om noen dager. De har en gutt på ti mnd, to jenter på fem og ti år. Gleder oss til det.
Ha en velsignet søndag :)

9na sa...

Tusen takk for tilbudet, om sokke oppskrift, jeg har faktisk allerede fått fra Silja, men tusen takk. Så må jeg bare få ferdig mai og juni og begynne på juli... Du har vel ferie du også??? Jeg har akkurat landet i ferie modus... Jippi...

Nunne sa...

Så nydelig begge arbeidene dine er!
Tror jeg må sette meg ned å studere engelske strikkeoppskrifter! Jeg liker best NORSKE! Alt engelsk ellers er greit, men ikke sånt!
Nå skal jeg ile på hytta....ha det godt..sola skinner og alt er bra...
Må synge som de gjør på Elias.... "DET ER SØNDAG, DEILIG SØNDAG,HELE (LUNVIK)MELØY KOSER SEG.."
Klemmer nordfra..

Lille meg sa...

Så flotte sokker og veske!
Nå er awarden fra deg kommet på bloggen min.
Jeg har også en til deg som du kan gå og hente.

Torunn sa...

Nydelege sokkar og ei flott veske! Mykje flott i bloggen, blir reint glad av å kikke innom. ;) Ønskjer deg ei flott veke.

Hønehuset sa...

Søte sokker! Har strikket et par slike til vesla mi, de sitter virkelig godt på foten!

Konstant Strikkekløe sa...

Så flotte julisokker! Ordentlig søte!

Marita sa...

Flotte sokker som sikkert blir godt mottatt!

Skogstrollet sa...

Så nydelige sokkene ble....Fortsatt god sommer.

Babben sa...

Så fine sokkene dine ble i fellingen. Jeg synes det var litt vanskelig å få det jevnt.
Likte nettet du hadde strikket også :-)