torsdag 13. november 2008

FERIEKLAR MANN (OG KONE MED)


Ja, så ble det da slik at vi fikk reise til Riga begge to. Jeg lovet å ha genseren klar til vi skulle reise. Hvem som ikke skulle få være med uten ferdig genser husker jeg ikke, men det spiller jo ingen rolle nå, for jeg BLE ferdig! Vi drar begge to sammen med Brith og Sigurd. Flyet letter fra Sola lørdag morgen kl 06:00, så da må vi tiiiidlig opp. Det betyr også at vi som bor på denne øya må til Stavanger allerede i morgen, men det er jo bare koselig, så starter vi på ferien da.


Men det var genseren. Den er strikket i Lerke, et garn fra Dale. Det består av 52% ull og 48% bomull. Jeg håper det er godt i bruk, og at ulla gjør den god og varmt. Å strikke med var det som bomull. Det hadde liksom ikke den elastesisteten som kjennetegner ull, men det er nok bomullen som begrenser det. Det skal bli spennende å se hvordan den oppfører seg i bruk. Eieren av genseren er iallefall fornøyd, så da er vel alt bra så langt.

8 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så flott genseren ble. Heldig hen som får strikket genser fra deg. HAr trikket to gensere til min kjære. Men det var før vi giftet oss, altså for omtrent 25 år siden. Men han har de enda.
Ha en flott tur til Riga :)

Lille meg sa...

Så flotte gensere! Du er veldig flink til å strikke! Må si jeg beundrer deg. Jeg hadde ikke greid det. Det ville også blitt for tungt for mine skuldre.

Riktig god tur til Riga! Kos deg!

Nunne sa...

LERKE er et flott garn! Men du, jeg syns han inni gensern var enno flottere! Knallkjekk. Ta godt vare på han, og kos dåkk i Riga.
PS...hils han god tur, da!

Klem!

Solveig sa...

Riktig god tur. Genseren ble virkelig flott!

Maret sa...

Ser eg er litt seint ute, så då seier eg : velkommen heim att.
Flott gensar...

Torunn sa...

Kjempeflott gensar!!! Kos dåke kjempemykje i Riga!

Akvarella sa...

Så nydelig genser. Det er sikkert deilig med ull blandet med bomull.
Flotte farger var det også. Håper dere har en fin ferie i Riga.

Anna Lisa sa...

Flott genser du har strikka. Flink du er!
Håpa ferien var vellykka :)
Ha ei fin veke
Klem