torsdag 25. desember 2008

GOD JUL!

Ja, det ble jul i år også. Jeg levde i den tro at det skulle bli deilig og avslappende i år som jeg jobber i skolen og ikke i posten. Det høres mye greiere ut, men det er rart med det, virkeligheten ble ikke slik. Jeg fikk det kjempehektisk. Men julegavene ble ferdige, jeg har bare ikke fått vist dem her.


2 Felisi-halser, dem har jeg strikket i Gjestal Knopp og Viking Eddagarn.
Mønsteret har jeg selvfølgelig fra Felisi.


Så har jeg strikka et par votter i Tove (restegarn) Disse vottene er tovet i vaskemasinen flere ganger for å få dem små nok. Håper de passer nå.
Lua i blått hadde jeg STORE problemer med å få liten nok. Jeg vasket den mange ganger på 60 grader, og tilogmed på 95 en gang.

Jeg lurer på om det kan være forskjell på vaskemaskiner. Er det noen maskiner som vasker mer skånsomt enn andre?
Og at det er en fordel med de som vasker mindre skånsomt når man skal tove? Jeg har liten erfaring, og lurer bare...En isskrapevott ble det også tid til i full fart. Det kan se ut til at disse blir en suksess rundtomkring her. De som får en blir glade for å slippe kalde fingre. Ellers hører jeg på ønsker. Kan du.....? Jeg kan visst bare kjøpe inn flere isskraper :-)


Nå er det blitt stille i mitt hus. Det er bare "husets" egne folk igjen her, og vi sysler hver med vårt. Det er litt deilig det også når vi har hatt så mye kjekke gjester.
Det er rikdom å få stelle til gjestebud for sin nærmeste familie, og hygge seg sammen, og vi har mange i den nærmeste familie.
Da englene hadde forlatt dem og vendt tilbake til himmelen, sa gjeterne til hverandre: «La oss gå inn til Betlehem for å se dette som har hendt, og som Herren har kunngjort for oss.» Og de skyndte seg av sted og fant Maria og Josef og det lille barnet som lå i krybben. Da de fikk se ham, fortalte de alt som var blitt sagt dem om dette barnet. Alle som hørte på, undret seg over det gjeterne fortalte. Men Maria tok vare på alt som ble sagt, og grunnet på det i sitt hjerte. Gjeterne dro tilbake. De lovet og priste Gud for alt de hadde hørt og sett; alt var slik som det var sagt dem.
Luk.2, 15-20

4 kommentarer:

Lille meg sa...

Så mye fint du lager! Du er flink!
Jeg har dessverre ingen erfaring med isskrapevotter. Men praktiske og deilige er de!
Mange fine gaver, de blir helt sikkert satt pris på. Det vil jeg iallfall håpe!
Fortsatt god jul til deg!

Steinkjerringa sa...

Heldig er de som får så fine gaver. Jeg lager alt til neste år! Det er i alle fall planen... Fortsatt god jul. Ps. jeg jobber også i skolen, og det er deilig akkurat NÅ!

Solveig sa...

Fine gaver! Det der med toving er ikke så lett - fikk ny vaskemaskin for to måneder siden og den er mye vanskeligere å tove i enn den gamle. Den nye er altfor "snill". Ønsker deg en fortsatt god jul!

Maret sa...

Så var jula nesten over, og gavene kan komme fram i dagslys. Mykje flott du har ordna til her..

Ha eit Godt Nytt År..