tirsdag 13. januar 2009

3,141592653589793238


Pi - sokkene er ferdige

Mønsteret vi fikk for januar var enkelt og greit. Strikk pi, 3,14 osv. Dvs stripene skal tilsvare hvert av sifrene i pi pluss en for at også null skal bli representert. Dette med pluss en så jeg bort fra siden jeg ville gjøre begge sokkene like og ikke regnet med at jeg kom så langt at jeg kom i konflikt med null. Klikk og finn PI-mønsteret.

Muligheten til å få brukt opp noe restegarn lå åpen her, og det har jeg klart. Mine sokker er en blanding av Viking Sportsragg (hvitt) og pt5 (beige og sjøgrønt), strikket på pinne 3mm. Riktig vellykket er det når disposisjonen av garnet tilfeldigvis blir slik at jeg nå har 2,5 m sjøgrønt og 4,5 m hvitt igjen. Det beige får være restegarn en gang til.

Dette ble årets første sokkepar.


Nye sokker er på pinnene, de er det Ola som skal få..............


Kos deg i hverdagen!

PS! Ikke glem DETTE!

7 kommentarer:

Torunn sa...

Kjempeflotte dei vart!! Og så så praktisk å bruke opp restegarn!! Kjempesmart!! Ynskjer deg ei fortsatt flott og kreativ veke! Klem

Lille meg sa...

Stilige sokker! Men denne typen strikking er ikke noe for meg.
Jeg har ikke tålmodighet, og ikke er jeg noen matematiker, heller.
Men det er kjempeartig å se alle dere som er så flinke til å strikke! Jeg har sagt det før, men jeg mener det: Jeg beundrer deg.
Ha en fin dag!

Bodilmor sa...

Kjempeflotte sokker. Kjekt å bli kvitt restegarn.
Liker fargesammensetningen godt.

Mariannes blogg sa...

Kjempeflotte sokker! Tusen takk for hyggelig melding i min blogg. Jeg er imponert over hvor effektiv du er. Det er bare koselig at du vil legge meg til i din bloggliste, om det er i orden for deg legger jeg deg til i min (er ikke helt inne i blogglandet enda så det meste tar en stund :-) )

Ønsker deg en fin dag!

Malys krok sa...

Hei! Flotte sokker i akkurat " mine" farger. Synes veldig godt om de vottene under og. Kjempefine! Jeg liker og å strikke, men har blitt lite av det i det siste. Margit.

Malys krok sa...

Måtte inn igjen i samme farta. Må jo få gratulere med 2årsdagen for bloggen- GRATULERER! Så må jeg og bemerke det som står her: Glem ikke dette. Så flott! Det er noe vi må huske hver dag. TAKK SKAL DU HA!

AnnetteK sa...

De ble utrolig nydelige, vakre farger du har valgt!!
Greit å få unna litt rester også :)