tirsdag 6. januar 2009

JEG LENGTER......

All julepynten er kommet i esker og opp på loftet, det eneste som er igjen av jula nå er litt julemat. Og så er jeg glad for at julens budskap varer HELE året.
Men akkurat nå kjenner jeg at jeg har mest lyst til å møte våren.
Dagen i dag starta kaldt, glatt, så kom det regn oppå dette, og så la temperaturen seg like rundt null. Vi hadde et deilig såpeglatt føre da vi skulle hjem fra jobb, og lyset kunne nesten ikke kalles lys i dag.
For et TYPISK VÅR OG SOMMER menneske er dette nesten tortur. Jeg Har åpnet døren på vidt gap nå, og ønsker våren hjertelig velkommen! Jeg måtte finne fram bildene fra april i fjor, og bjørkesprett er en favoritt, likeså denne vakre gåsungen under her.Søte anemoner blå,
Perleblomstens gleder små
fryder mine øyne.Frøken Marie til glede for oss alle som bor her, hun bor under terrassen vår.
Lerketreet er jo dekorativt hele året, men det er noe ekstra on våren når vi ser de grønne spirene som vil fram, våren er selve livet!


7 kommentarer:

Lille meg sa...

Vi er visst mye lik, vi! Jeg lengter også etter vår og sommer.
Vinteren er ikke noe for meg, spesielt ikke hålkeføre...
Men vi har hatt noen fine dager i Trøndelag tidligere nå, men mye snø og kaldt vær. Det er ordentlig vinter. God, gammeldags.
Men, den varte ikke lenge. Noen dager, bare. Så kom det sterk vind og regn. Nesten all snøen reiste, og jeg jublet. Men for tidlig...
Nå er det minst like mye snø som vi hadde før, og den laver fortsatt ned.... Dessverre.
Vi får trøste oss med at det går sakte, men sikkert mot lysere tider.
Og så er det godt at det er slik du sier så fint: Juleevangeliet er alltid aktuelt.

Fjordheim sa...

Ja våren kan bare komme nå den. Men det nytter ikke å tenke på det her enda. Det går nok minst tre mnd før snøen begynner å smelte.
Så en får nok la vær å tenke vår nå. Bedre å kose seg så godt en kan innendørs. Må tenne mange lys og kjøpe mange blomsterbukketter før jeg kan plukke noe ute.
Ha ei nydelig uke :)

Rose Iren sa...

Signere deg ja! Ikkje någe kjekt å trilla tur med Benjamin når både eg å vognå sklir avgårde... Nå vil me ha sol og varme :)

Nunne sa...

Jepp, samme her... julepynten og de røde gardinene er VEKK... kakeboksene er tomme (MERKELIG!) og vi har gjort samme oppdagelsen... lengselen etter VÅR! Her nord er det mye snø no og vinteren er enno lang, men det blir fort lysere dager. Og det som uansett er så HERLIG, er at budskapet fra jula, det hverken blekner, tømmes eller blir utslitt Helt ferst og nytt, samtidig som det er gammelt og SANT... Det er grunn til jubel midt i vinterfrosten.
Ønske deg en fin kveld fortsatt. Jeg spiller faktisk enno julemusikk... Kenny Rogers... Nydelig.. Klem til den flinke fotografen, som har fanga opp så mange fine motiv.

Torunn sa...

Nydelege bileter!! Lengter etter våren her og. Det var godt å pakke ned julepynt og julegardiner. Men godt å vite at sjølve bodskapen ikkje kan pakkast vekk,- den lever med oss kvar einaste dag!! Ynskjer deg og dine ei flott helg!

Malys krok sa...

Så nydelige bilder! Våren er for meg og den beste av årstidene, og april i særdeleshet. Fikk vårlengsel jeg og av de bjørkesprettene. God helg ønskes deg fra Margit.

Nitus sa...

Jeg må få skryte av dine utrolige flotte bilder, klare og rene farger.