lørdag 21. februar 2009

MIN STØRSTE GLEDE

Her på bloggen skriver jeg stort sett om hva jeg strikker, litt om turer og vakre naturopplevelser ol. sett fra min side. Hvis livet mitt bare var slik ville det være fattig. Min aller største prestasjon, og aller største glede er barna. De er blitt voksne, men vil selvfølgelig alltid være mine barn. De har alle tre skaffet seg en utdannelse, jobb og brødfør seg seg selv. Ja, vi har grunn til å være stolte!

Og det beste av alt: Større glede har jeg ikke enn dette at jeg hører at mine barn vandrer i sannheten. 3.Joh.44 kommentarer:

Lille meg sa...

Å, så godt, Liv! Tenk at alle dine barn er på himmelveien! Det er stort! Takk for at du er så frimodig, og takk for de gode ordene du deler her på bloggen din!
Og det er sant som du sier, hvis vi bare har glede i det vi kan oppnå her i verden, er vi fattige.
Det er godt å evighetshåp.
Ønsker deg ei god helg med Guds velsignelse!

Fjordheim sa...

Ja det er godt når ungene blir voksne og har skikket seg bra.
Dere har gjort en god jobb ser de ut til.
Ønsker deg en riktig god søndag :)

Marie sa...

Der er ikkje større rikdom i verda enn å få vere mor :)
Døtrene mine bur eit stykke borte så eg ser dei ikkje så ofte. Det hender at saknet sig over meg. Ei av dei kjem heim på besøk saman med kjærasten om nesten to veker og det gler eg meg veldig til :)

Skautrollet sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen. Så mange flotte luer du har laget. Morsomt med små prosjekter inne i mellom. Orker ikke mange gensere etter hverandre. Ha en fin uke.