lørdag 28. februar 2009

VIRKELIG IGANG!

Ja, nå er det god gang i drivhuset hos min kjære.
Han dyrker tomater, og har så mye at han ikke klarer alene. Da er beste, og nesten eneste, løsning å skaffe seg hjelp østfra. Vi har de siste årene hatt arbeidshjelp fra Latvia. Liene har vært hos oss to sesonger tidligere. Hun er en skikkelig flink dame som vet hva det vil så gjøre et dagsverk! I tillegg til det er hun hyggelig selskap, vi har ikke noe imot å tilbringe noe av fritiden sammen med henne.

Oh, now it's really growing in my husband's greenhouse.
He is growing tomatoes, and he can't do it all alone, it's too much. The best solution is getting help from the east. The last yrs we have had help from Latvia. Liene have been working with us two seasons earlier. She is a very good worker. In addition to that she's good company. We'll be happy to spend some of our spare time with her.I går var Liene på plass igjen, det betyr at det er full fart og masse abeid i gartneriet. Og til dere som liker best de norske tomatene, de kommer, de kommer. Våre er klare i butikkene ca midt i april. Jeg gleder meg!

Yesterday Liene was back with us again, which means there is much to do in the greenhouse now. Our tomatoes will for sale in the middle of April. I'm looking foreward to it!

God helg til deg også!


Enjoy your week-end!

3 kommentarer:

Lille meg sa...

Dere har vært heldige,skjønner jeg, som har fått denne damen til hjelp!
Lykke til med tomatdyrkingen!
God søndag!

Nunne sa...

Så bra å få sånn trofast hjelp!!
Det er veldig interessant og givende å bli kjent med andre kulturer og mennesker.... jeg er så glad i folk fra andre land.

Har du sett marsoppskrifta?? på sokkene? Jaja, tusen takk for oppskriftene du deler med oss her på din blogg... det har jeg ikke sett før nå. Men jeg har allerede lagt opp etter din... takk!!!
Ønsker god søndag!! Det er nydelig vinter her i nord nå....
klem fra Nunne...

Fjordheim sa...

Ja det er godt med tomater rett fra drivhus. Husker enda smaken på de vi var å plukket i drivhuset på Finnøy. Nybakt grovbrød kjøpt i nærbutikken ikke langt fra der vi bodde, med smør og nypukka tomater. Det var sommer det. Herlig.
Godt dere har god hjelp til arbeidet. Koselig å jobbe sammen med folk en trives sammen med.
Ønsker deg en god søndag :)