onsdag 30. april 2008

Enkelte ting......

Nårjeg er ute og reiser, det være seg med fly, tog, båt, bil, ja hva som helst, er det sånn at jeg ALLTID har med meg et strikketøy. Og når jeg skal på jobb er jeg avhengig av båt og buss. Så da har jeg selvfølgelig arbeid med meg i veska. På båten koser jeg meg, og opplever det som helt normalt. Tror tilogmed jeg oppleves som normal av mine medreisende. Men på BUSSEN! For tida har jeg det som kan kalles total strikkekløe, så jeg dro fram strikketøyet på bussen også - sære kjerringa - og folk kikka. Sånt gjør vi ikke på bussen! Vi leser ikke heller! Vi sitter bare pent på setet og kikker ut vinduet, trykker på knappen når vi skal av, og går pent av. Jeg blir tussete av "regler" som ikke har noe for seg, så jeg strikker så lenge kløa varer ;-)

4 kommentarer:

Rose Iren sa...

Ja, strikk i vei du (og selvfølgeig blir babytøy satt pris på! By the way, me trenge sokkar te babyen, det kan du strikka hvis du ikkje e lei ennå...:) Men for all del, strikk det du vil, no press no stress!

Liv sa...

Ok, skriv lista du ;-)

Nunne sa...

Strikk på bussen? Ja så klart! Alltid strikker jeg på bussen, det er tross alt 3 timer med buss til Bodø. Har laga masse fint på bussen. Det gjelder bare å ha et enkelt håndarbeide. Jeg har laga sånt mønster som du har i kurven, til grytekluter...
Fin farge den du strikka! Jeg strikka ei halv sånn blå kopptue på vei heim fra Rognan på lørdag...
Takk for visitt hos meg, Liv!

Åshild sa...

mamma e opprørske??? det va någe nytt... ånei:)