torsdag 1. mai 2008

AnneMona eller frøken Perlefryd?

Hvem er vakrest i hagen, Nå?
Heldigvis er det bare vi mennesker som er så idiotiske at vi avholder skjønnhetskonkurranser. For hvem kan vel holde AnneMona og frøken Perlefryd opp mot hverandre og si at den ene er vakrere enn den andre, når de er så aldeles fortryllende på hver sin måte.

Frøken Perlefryd (perleblomsten) i all sin slanke klarblå og ikke minst tidlige eleganse, frodig i så mange hager her på disse kanter. Til stor glede for mange.

AnneMona (anemone) er vel litt mer sjelden, men den fløyelsaktige blomsten har en frodighet over seg som kan få den tristeste sjel glad. Den kommer i flere farger, her har vi klarblå og rosa, gledesfarger. NYT!

2 kommentarer:

Marie sa...

Eg elskar annemoner! Då eg gjekk i småskulen planta me kvar vår anemone som me fekk med heim. Mi annemona var blå og ho var den vakraste blomen eg hadde sett i mitt liv! Etter det har annemoner alltid gjeve meg gode kjensler.

Nydelege bilete av fruktbløming hos deg også. Nydeleg historie om rensing av sølv. Godt å vite at me er godt passa på...

Strikk i vei på bussen du, du gjer ingenting galt :)

Ha ein god Kristihimmelfartsdag!

Nunne sa...

Tja, si det? Hvem er vakrest? Det tror jeg blir uavgjort? Begge er så vakre, men så forskjellige..
Nå ser jeg hvor stor forskjell det er på sør og nord i landet...hos deg og hos Marie på Heimdal er det frodig! Hos oss ligger ennnnnda litt snø i hagen.