mandag 15. september 2008

LADYEN DANSER RUNDT MINE BEN

Nr. 13 i rekken...Så ble septembersokkene ferdige, mønsteret heter "Dancing Lady" og er å finne her. Jeg tulla litt med for tynne pinner i starten, men det straffet seg. Det ble så stramt at jeg ikke fikk det over vristen, og måtte rekke opp, og finne fram pinne nr 2,5 som er det rette for Sisu. Sisu er det jeg oftest bruker til sokker fordi det er enkelt å få fatt på, et slitesterkt garn, godt å strikke av, og ikke minst, norskprodusert! Det er litt tykkere enn det de fleste oppskrifter går ut på, men det gjør ikke så mye for min fot. Men sokkene er altså blitt ferdige, og damene danser rundt leggene mine.

Det jeg nå har på pinnene vet jeg nesten ikke om jeg får til så jeg kan vise dere det. Jeg holder på med sokker fra tåa og opp, engelsk mønster. Og jeg strever en HEL DEL med engelsken. Nå er jeg av den oppfatning at vi skal ha litt å skjerpe hjernen med, så jeg akter ikke å gi meg, dere får se om det blir resultater om ikke så lenge....

7 kommentarer:

Fjordheim sa...

Disse sokkene var fine. Lykke til med engelsk oppskrift. I disse datatider går det kanskje ann å finne ut av det. Ha en flott dag :)

Lille meg sa...

Du er tøff, altså, som ser råd for å strikke etter engelsk oppskrift!
De sokkene du viser her, var veldig fine. Du er flink med strikkepinnene!
Ha en god kveld, og kos deg med strikkinga!:)

Magaki sa...

Det er nydelige, dansende damer :)

Ha en riktig fin helg!

Skautrollet sa...

Ååå, så fine de ble. Skikkelig flotte.

Irene sa...

Så flotte de ble. Mine er visst ferdig også, men det var det å blogge de også da...

Anonym sa...

Dei vart flotte :) Lykke til med engelsken..
Ha ei fin helg!

Akvarella sa...

Hei Liv. Takk for besøket på bloggen min. Sokkene dine er jo kjempefine, så klart og fint mønster. Godt at det er flere en meg som sliter litt med de engelske oppskriftene.
Ha en fin helg