mandag 6. oktober 2008

SPIRALSOKKENE

Til nå har jeg laget femten sokkepar, og jeg fortsetter......
Spiralsokkene mine er ferdige. De var rimelig ok å få til, enkelt mønster å komme inn i , ikke noe ekstra finesser av noe slag, og jeg synes de ble fine også, så de kan gå i salgskurven. Jeg synes det som går i salgskurven må være presentabelt. Men det er nok en stund til det byr seg et salgsarrangement, og det er vel like greit, så får jeg laget mer enn to sokkepar.


Disse sokkene er strikket i pt5 sport, og som jeg skrev i et tidligere innlegg virker det som et fint garn, glatt og blankt. Godt og mykt å strikke av er det også. Det går an å finne billigere sokkegarn, men dette tror jeg er slitesterkt, det er iallefall ikke lett å rive av.Dette prosjektet er et bidrag til Thrifty Knitters Sock Club i Ravelry der jeg er med, og disse sokkene er et av valgene til oktobersokkene, vi får tre valg. De heter egentlig Cornucopia Socs. For dere som er interessert går det an å laste ned mønsteret her. Alle med litt strikkeerfaring får til dette, så hvis du har lyst, prøv!

7 kommentarer:

LivM sa...

Takk for hyggelig hilsen. Sokkene dine likte jeg godt, både mønster og farge!Pt5 er jo relativt tykt så det går jo greit å strikke av det! Du burde strikke deg en genser (jakke) i Daletta for det er et godt garn å strikke av.

Anonym sa...

Heisann. Takk for koselig kommentar i bloggen min. Har titta litt rundt i bloggen din, her er det masse fint :)

Nunne sa...

Takk for besøk ho meg, mange ganger... Jeg må innrømme at det er lenge siden jeg var inne her... Men jeg imponeres stadig over alle de fine sokkene du lager...
TRO om jeg har tålmodighet til en sånn runde...? Det ser så vanskelig ut!!!
Ønsker deg god kveld.

Solveig sa...

Takk for hyggeleg kommentar i bloggen min. Masse flott å se hos deg også. Kommer snart innom igjen. Fine naturbilder. ha en fortsatt fin uke.

Margunn sa...

Må sei eg e mektig imponert øve koss flink du e t å åppdatera!
Status =)

Lille meg sa...

Du er kjempeflink til å strikke, altså! "Rimelig ok å lage", sier du! Jeg synes de ser vanskelige ut, jeg! Men ikke for deg. Jeg tror ikke det går an å sette deg fast på et strikkemønster!
Ha en god kveld, og natt!

Anonym sa...

Artig mønster, og desse kan heilt klart gå under kategorien salgsvare!! Kjempeflotte!

Ha ei fin veke!