mandag 1. desember 2008

HESTEVAD BRO VED EGERSUND
En vakker steinhvelvsbro med 6 spenn. Den er bygget i 1851 og er fremdeles i bruk som gangbro, så for det meste er den der bare til pryd. Det er bygget en ny bro parallelt med denne arkitektoniske kreasjonen. Den nye er (som vanlig) ikke noe for øyet, men egner seg mye bedre til biltrafikk.


A beautiful stonebridge with six spans. It is built in 1851 and is still in use for pedestrians, so mostly it's there, just looking nice. There has been built a new bridge parallell to this architechtical creation. The new is (as usually) nothing for the eye, but is a good bridge for motorized traffic.

Vil du delta i Broer som Binder, se Visual Norway

Do you want to join Bridges Between, see Visual Norway

5 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for besøk på min fotoblogg.Brua di er flott,tenk så fine bruer de laga før i tia.Godt at noen av dem blir tatt vare på.
Ha en fin dag!

RuneE sa...

Jeg er hel enig - en bro for øyet! Og til å gå (og stå) på!

----


I agree entirely: A bridge for the eye, and a bridge to walk and (stand on).

Anemone sa...

Kjempeflott en bro Liv!! Nydelig vakker var den, og den får meg tilå å tenke på de tre bukkene som skulle til seters å gjøre seg fet :-) (ja ja, vi går nå mot jul vi også :-))

Tenk hvordan de bare med hendene og uten tekninske duppedingser bygde den broa da, og enn om den kunne snakke?? fortelle sin historie. DET hadde vært noe det...

Ha en fin fin førjulstid.

Hyde DP sa...

Thank you for showing us the better bridge.

Tante God Idè sa...

Så koselig blogg du har! Og med det viktigste på toppen! Tror jammen jeg gir deg en utfordring på bloggen min, hvis du har tid til å stikke innom :)
Berit