søndag 25. januar 2009

GLEDE - JOY

Etter å stiftet bekjentskap med årets influensa var det deilig å rusle en tur ut i hagen i dag for å oppdage at nå ser det ut til at noe er i ferd med å skje. Snøklokkene er kommet fram for å hilse på oss! Ååå hvilken glede!!!
After some days indoor, sick with "the flu of the year", it was good just to stroll around in the garden and discover that something is about to happen! The snowdrops have come to say hello! Oh what joy!!!Nye friske skudd på trærne!
The trees are soon coming!

Vårens aller første markblomst, Kusum (Kusymre, Primula Vulgaris)


The very first wildflower this spring, Primula Vulgaris

Ja, det ser ut for at vi får påskeliljer i år også! Jeg gleder meg, for dette kommer til å bli vakkert!
Daffodils will come also this year! I'm looking foreward to it, this is going to be beautiful!


Og uten at vi gjør noe som helst danderer mosen seg lekkert rundt greinene på plommetreet. Jeg synes det er rålekkert!
We don't have to do anything. The moss clings to the branches of the the plumtree all by itself.


I think it's gorgeous!


Siden jeg bor i Sørvest Norge, har lite snø og mild vinter er vi så heldige
at vi får tidlig vår. Og jeg koser meg med det, skal nok friste dere som har 50cm snø i hagen framover nå :o)
You may wonder about these pic's from Norway. Well, in south-west we have very little snow and mild winters. Therefor we usually have early springtime, and I enjoy it, and will be tesing those of you who have 50 cm snow in your garden.

9 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det skal du vel. Er allerede veldig misunelig på deg som har snøklokker i hagen. De savner jeg her. Om jeg hadde hatt det så hadde de ikke komet før i mai. Og da er litt av vitsen borte syns jeg. De skal blomstre tidlig.
Her har mannen vært ute å måkt snø i to timer og er fortsatt ikke helt ferdig. Han behøver i hvertfall ikke trene på noe dyrt treningsstudio så lenge snøen laver ned. Han sa en dag at han hadde sett en på tv som hadde klaget til kona og sagt at han ville flytte fordi det var så mye snø å måke. Da hadde han fått beskjed om å kjøpe seg snøfreser.
Jeg sa at vi kan godt flytte, men da blir det til Jæren. Da slipper han stort sett å måke snø.
Men jeg tviler på at jeg får han med meg dit. Så jeg må bare innfinne meg med å bo her resten av livet, og han får måke snø.
Ha en flott søndag :)

Torunn sa...

Åååååååååååååååååååååå, vår!!! Fantastisk!!!! Nydelege bileter!

Lille meg sa...

Jeg tror nesten ikke mine egne øyne! Tenk, snøklokker og nyskudd på trærne! Og påskeliljer i anmarsj! Ja, dette er virkelig en glede!! Heldige du! Jeg må vel nesten si det er bra de ikke har kommet opp her enda, for vi har bar jord, og når det blir frost, dør de nok......
Ha en fin søndag, og nyt synet og den gryende våren!

Anemone sa...

For en våstemning jeg fikk, se jo hvordan solstrålene leker med dine bilder :-))

Maret sa...

Å, så vakkert. Eg veit det er tidlig og mangt og mykje kan hende... men no lengtar eg etter hytta lengst vest ved storhavet. Har ikkje vert snø der enno i vinter, er spendt på om snøklokkene mine er byrja titte fram.

Ha ein fin kveld..

Solveig sa...

Nydelige bilder! Det er virkelig tidlig vår på sørvestlandet! Vi har noe å glede oss til!

Malys krok sa...

Åja, klart dette er å friste! Men for meg gjør det ikke noe,ikke akkurat nå for, vi har fått sola og lyset tilbake og jeg er fornøyd. Våren kommer hit og, nå er det bare godt å se framover og glede seg. Kommer nå nå, våren kommer nå, snart står hestehov og blåveis langs den veien vi skal gå. Kommer nå nå, våren kommer nå. Tenk at det er vårtegn hos deg i januar! Veldig fint å se på de bildene! Har vært ute og gått tur i godværet, jeg og Emma. Ha det godt! Margit.

Solveig sa...

Hei Liv. Tusen takk for den flotte premien. Dei passar perfekt, og dei skal nok bli brukt, så lenge det ikkje er meir vinter enn no :)
Og det vottemønsteret har eg gått og kikka på. Perfekt! Takk igjen.

Hobbygåsa sa...

Jeg måtte sjekke datoen på innlegget flere ganger hehe. Så heldige dere er, det ser jo bare helt herlig ut! Her har vi over meteren med snø og mer vil det komme de neste månedene. Kos deg med våren!