torsdag 1. januar 2009

ÅRSKAVALKADE

Siden 2008 nå definitivt er til ende, har jeg samlet alle bildene av årets produksjon. Jeg ser selv at det er blitt en del. Mye er gitt bort i gaver, noe skal selges til høstens messe, og noe er blitt værende i vårt eget hus. Av disse 33 produktene sitter vi igjen med 6 plagg selv. Det er ikke ofte jeg sitter med hendene i fanget, da er jeg mest sannsynsynlig syk, eller jeg er i et lag der det ikke "passer seg" å strikke. (Og det er ikke det minste kjekt)



Jeg er iallefall svært takknemlig for at jeg har en SÅ trivelig hobby, noe jeg kan ta med meg de aller fleste steder, og som jeg kan glede mange med. Hjemmelagede gaver pleier være vellykket og det trenger ikke være store gensere. Sokker, skjerf og votter er også fine gaver, lett å lage, fint å få!



Det nye året ligger foran oss, ingen vet hva det vil bringe av gleder og sorger. La oss håpe at vi får mange fine dager, og mange gode timer med strikkepinner, heklenål og hva det skal være for å gjøre dagene hyggelige. Jeg har lagt opp til latviske votter, så nå er jeg i gang med det. Så blir det selvfølgelig månedssokker i år også, og nye prosjekter i kø........


10 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

For en produksjon! Må si jeg er imponert! Du er kjempeflink!
Artig at du viser produksjonen din samlet.
Lykke til med fortsatt strikking av nye produkter!

Fru Keilegavlen sa...

Kjempemykje flott!! Ynskjer deg og dine eit riktig godt og velsigna nytt år!!

Fjordheim sa...

Er innom som snarest for å ønske deg alt godt for året 2009 :)
Takk for et koselig bloggår.

Malys krok sa...

Hei og Godt Nyttår! Skal si du har laget mye fint i året som er gått! Jeg har en datter som og er glad i å strikke, når hun først er i gang kan hun nesten ikke stoppe. Sånn ser det ut til å være med deg og. Fint å lese de gode ordene fra Bibelen på bloggen din!
Takk for koselig kommentar hos meg.

Fra Margit.

Maj sa...

Ønsker deg et riktig godt nytt år !

Nunne sa...

Nå fikk jeg lyst å melde meg på en sånn along, med sokker.... kanskje jeg burde? Jeg har mange ting jeg ikke har tatt bilder av, angrer litt på det nå..

Godt nyttår forresten.
Og god søndag videre.... vi skal på julefest klokka fire... :)
Klem fra Nunne.

Skautrollet sa...

Hei på deg og tusen takk for hilsen. Hvordan lager du bildemontasjene med mange småbilder? Jeg tenkte på årskavalkaden din....
Har du noen tips å komme med?

Fortsatt god helg.

Maret sa...

Du har ikkje lagt på latsida nei.. Spennande å følge bloggen di, og ta del i alle prosjekta.

Ha ein fin kveld.

Nunne sa...

HAR GJORT DET :)

Fru Keilegavlen sa...

Korleis har du laga dei rammene med småbilda forresten? Kunne tenkt meg å prøve å lage ein sånn på mi side. ;)