mandag 1. september 2008

SOKKESTIM OG GARNSLANKING

Mine sokker nr 10, 11 og 12
Nå er det slutt på de store prosjektene og da har jeg det sånn at jeg synes det er deilig å slappe av med litt sokkestrikk. Og så er det slik at akkurat nå holder jeg på å gjøre ende på alt det stive ekle sokkegarnet som ble kjøpt inn før "opplysningstiden", og er blitt liggende. De siste årene er det kommet så mye deilig mykt sokkegarn at det ikke er nødvendig å ta i bruk garn som er så stivt at en blir sår på fingrene. Men jeg synes det er for galt å kaste det jeg allerede har fått i hus, så her sitter jeg altså i sokkegarnsslankingen min. Om jeg orker å gjøre ende på alt vet jeg ikke, det var ikke så dyrt, så jeg får se... For ettertiden blir det iallfall MYKT, deilig garn også her i huset.

De to spettete parene er strikket i Gjestal raggegarn, Ugh!

Det hvite paret er strikket i Viking sportsragg, Deilig!

Alle disse tre parene skal varme albanske dameføtter til vinteren.

5 kommentarer:

Nunne sa...

Kjæreste Liv!
Først av alt, takk for alle besøk og kosleig kommentarer! OG FOR INVITASJON TIL STAVANGER! Tenk om vi kunne kommet oss dit! det hadde vært kjempeartig. Men det kan vi dessverre ikke. Mannen min har jobbehelg og jeg har just vært på modul 2 på bønneskola. Sukk...
Men jeg ble så glad da mailen kom, at åååå ... sånn gjestfrihet!!!
Jeg fryser på beina og ser at du har strikka sokker. Jeg må vel ta fatt! Det er så lenge sidne jeg strikka sokker og det er jo igrunn artig, bare man får begge likedan :) Du er hvertfall flink. Jeg syns de grønne var så fine.
Jeg må se litt nedover her hos deg, før jeg sender klemmen til deg!

Anonym sa...

Åh Liv, jeg elsker alle disse bløde hjemmestrikkede sokker ;-)

Torunn sa...

Flotte sokkar!!! Her i huset går det ein del i raggegarn, då arbeidskarane helst vil ha raggsokkar på vinteren til arbeidssokkar... Så det er det som vert strikka.. ;) Men deilig med andre sokkegarn og!! :)

Lille meg sa...

Du er altså SÅ flink til å strikke!
Og jeg vet at det er ekkelt å strikke av stivt garn, det har jeg prøvd.Så håper jeg du får kvittet deg med det på den ene eller den andre måten. Men det ser ikke ut til at noe garn er umulig å strikke av for en som er så flink som deg. Da kan du bare gle deg til du starter med det myke garnet.

Her bøtter regnet ned, men jeg skal likevel ut å gå turmarsj i kveldinga. Det er en times kjøretur ifra her jeg bor, så det er ikke sikkert det er like ille der. Regnet kan være temmelig lokalt.

Ha en fin dag! Det kan vi ha enten sola skinner eller regnet strømmer ned.

Maret sa...

Hei-hei, her er eg.... fant bloggen din, og måtte innom og kjike.
Mykje flott har du, og no er sesongen for raggsokkar starta. Eg synes det er så greit å strikke slikt i halvmørke kveldar, og foran TV.
Så lurte eg litt på denne innsamlinga av sokker. Har du ei adresse der vi kan henvende oss ?
Kjempeflott tiltak....
Ha ei fortsatt fin dag....